marți, decembrie 5, 2023
AcasăTVPublicitateExpoziție de Arte Plastice, la Getafe, Madrid, Spania

Expoziție de Arte Plastice, la Getafe, Madrid, Spania

„Expoziția de Arte Plastice, parte a manifestărilor organizate în cadrul Târgului de Carte Românească 2022 – Ediția 1, Getafe, Madrid, Spania vă așteaptă, pentru că arta conectează culturile, pentru că așa vom înțelege, în sfârșit, ca niciodată, că arta scoate tot ce este mai bun din noi toți.
Lucrările, sunt adunate sub filozofia că nu există granițe între oameni, doar cele pe care noi înșine le ridicăm.
Pictura, sculptura, artizanatul, ne arată cu probe pe care doar sufletul știe să le recunoască, că avem multe de oferit, iar ceilalți, multe de primit. Este un schimb ce ne îmbogățește pe toți, dar de care nu ești conștient până nu dai peste acest gen de eveniment.”
Vineri, 7 octombrie 2022 cu ocazia deschiderii evenimentului, va fi inaugurată o Expoziție Colectivă de Arte Plastice in cadrul Casei Regionale Castilla la Mancha situată in str. Calvario nr. 8, Getafe.
Coordonator târg de carte și evenimente: scriitorul Vasile Muste
Coordonator expoziția colectivă de Arte Plastice: Juan Jose G Garcia
Pentru informații și participare: e-mail: ferialibrorumano@gmail.com, https://www.facebook.com/ferialibrorumano2022/
EXPOSICIÓN COLECTIVA DE ARTE PLÁSTICO
Feria del Libro Rumano 2022, Primera Edición, Getafe
„El evento EXPOSICIÓN COLECTIVA DE ARTE PLÁSTICO de la Feria del Libro os espera, porque el arte conecta culturas, porque así nos entenderemos, por fin, como nunca antes, porque el arte saca lo mejor de todos nosotros.
Las obras están reunidas bajo la filosofía de que no hay fronteras entre los seres humanos, solamente las que nosotros mismos levantamos.
La pintura, la escultura, la artesanía, nos demuestran con pruebas que solamente el alma sabe reconocer, que tenemos mucho que ofrecer, y los otros, mucho que recibir. Es un intercambio enriquecedor para todos, del que no se es consciente hasta que uno se topa con esta clase de evento.”
El viernes 7 de octubre de 2022, con motivo de la inauguración del evento, se inaugurará una EXPOSICIÓN COLECTIVA DE ARTE PLÁSTICO permanente en la Casa Regional de Castilla la Mancha sita en la calle Calvario núm. 8, Getafe.
Coordinador de eventos y feria del libro: escritor Vasile Muste.
Coordinador de EXPOSICIÓN COLECTIVA DE ARTE PLÁSTICO: Juan José García.
Organizadores: Casa Romana de Cultura – Getafe, Casa Regional de Castilla La Mancha-Getafe, Centro Cultural La Tierra Tracia, España.
Para información y participación: e-mail: ferialibrorumano@gmail.com,
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments