duminică, iulie 21, 2024
AcasăArt & PhotographyEVA XXI ediția a VIII-a

EVA XXI ediția a VIII-a

EVA XXI, Salonul de artă fotografică inițiat de către Clubul de fotografie „Alutus” Slatina a ajuns la cea de-a VIII-a ediție. De-a lungul timpului, acest Salon a adus la Slatina nume importante de artiști fotografi din București, Oradea, Târgu Mureș, Târgoviște, Craiova, cu rezultate remarcabile în plan național și internațional, și care au venit să-și prezinte lucrările publicului iubitor al artei fotografice. Salonul a beneficiat de la început de Înaltul patronaj al Asociației Internaționale de Artă Fotografică EURO FOTO ART din Oradea, condusă der către artistul fotograf Ștefan Toth, una dintre ediții fiind patronată de către Asociația „DACICA” – SOCIETATEA ROMÂNĂ DE ARTĂ FOTOGRAFICĂ din Craiova, condusă de artistul fotograf Mircea Anghel.
Pentru anul 2020 expozanții sunt: Flavian SAVESCU – E.FIAP (Reșița), Livia CORCOVEANU – FIAP (Craiova) și Maria RACOVIȚAN (București).
Din păcate, vernisajul nu a putut fi ținut la data programată (vineri 13 martie 2020, ora 18,00) din motivele binecunoscute și resimțite de toată lumea: apariția pandemiei de coronavirus, cea care a bulversat mapamondul și a dus la amânarea sau anularea (și) a multor evenimente culturale, printre care și acesta.
Ne-am gândit să oferim totuși iubitorilor fotografiei artistice de calitate prilejul de a admira fotografiile prin intermediul internetului pe site-ul amradiotv.ro, până când situația va permite expunerea lor în foaierul Centrului Cultural Eugen Ionescu din Slatina.
Această ediție a Salonului organizat de Clubul de fotografie „Alutus” Slatina, Asociația Culturală Center Inter Art. Centrul Internațional de Artă România, cu sprijinul Primăriei municipiului Slatina a fost realizată și cu sprijinul Confederației Naționale Sindicale Cartel ALFA.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments